Online Logopedie

Het is bij ons mogelijk om online logopedie te volgen. Dit is ideaal wanneer ouders niet in de gelegenheid zijn om mee te komen naar logopedie of wanneer de logopedist met de benodigde specialisatie niet in de buurt werkt. Daarnaast bieden wij online logopedie voor Nederlandstalige kinderen die in het buitenland wonen.
Voor sommige ouders is het prettig om een combinatie te maken tussen op locatie behandelen en online logopedie. Ouder en kind komen dan de ene week langs op locatie voor een behandeling door onze logopedist. De week erop wordt tijdens de online logopedie besproken hoe het oefenen de afgelopen week is verlopen. Er wordt een nieuwe oefening aangeboden welke we online behandelen. Ook is het mogelijk om een intake online te doen.

Spellen & Spelen

De Kletsmajoor heeft een online traject ontwikkeld voor kinderen in de midden- en bovenbouw, waarbij het lezen en spellen (fonologische ontwikkeling) moeizaam op gang komt. Lees meer hierover in deze flyer!

Hoe werkt het?

Zorg dat u op de afgesproken tijd klaar zit met een opgeladen telefoon. Heeft u materiaal van ons gekregen? Zorg dan dat dat klaarligt. Het is fijn dat u naast uw kind zit tijdens de online logopedie. Zo weet u hoe de oefening gaat en welk huiswerk er de komende week gedaan moet worden. Voor oudere kinderen hoeft u er niet constant actief bij te zitten, maar het is wel handig als u kunt meeluisteren. Als u samen met uw kind werkt, is logopedie het meest effectief.
Logopedie online wordt vergoed door alle Nederlandse zorgverzekeraars! Neem contact met ons op voor meer informatie of om een eerste online afspraak te maken.

En natuurlijk… een dik welgemeend compliment voor alle
kids die al zo goed bezig zijn met logopedie online!