De Kletsmajoor, logopedie voor kids!

Welkom op onze website! De Kletsmajoor is een praktijk voor kinderlogopedie. In 2007 startte logopedist Robine Hekking-Schutten een allround logopediepraktijk in het Lloydkwartier te Rotterdam. Logopediepraktijk Lloydkwartier breidde zich snel uit op scholen in de wijken Delfshaven en Spangen. Omdat wij in verschillende wijken en vooral met kinderen werken moest er een nieuwe naam komen. Een naam die past bij een dynamische kinderpraktijk met een jong team. Per 1 januari 2016 heten wij dan ook: De Kletsmajoor

majoortje

Kinderen in de leeftijd van 0 tot 18 jaar kunnen bij ons terecht voor screening, onderzoek, behandeling en advies bij problemen in de communicatie, eten en drinken.

Onze logopedisten hebben zich ieder in verschillende behandelgebieden verdiept. Allen staan geregistreerd bij het Kwaliteitsregister Paramedici. Ook zijn we lid van de Nederlandse Vereniging voor Logopedie en Foniatrie (NVLF). In mei 2020 hebben we deelgenomen aan de kwaliteitscyclus logopedie. Dit is een vernieuwde vorm van de kwaliteitstoets voor logopedisten, waar we in het verleden aan deelnamen. Een kwaliteitscyclus gaat verder dan alleen dossiertoetsing. De nadruk wordt gelegd op meerdere facetten van kwaliteitsmonitoring. De kwaliteitscyclus is uitgevoerd door HCA (HealthCare Auditing) een onafhankelijk bureau.